Úvodní stránka » Nezařazené » VM 2018 tröja Tyskland barn att bryta utanför

VM 2018 tröja Tyskland barn att bryta utanför

La Liga – Real Madrid 3-0 bort VM 2018 tröja Kroatien vinner Bells två mål Benzema bröt 400

Den första 30 La Liga, Real Madrid 3-0 seger borta över Las Palmas, ligan fyra raka bakom med en omgång Atletico Madrid 1 minut. Bell gjorde två mål, Benzema gjorde en straff, C Luo semester, Nacho ryggskada.

    Benzema alla tävlingar spelas 400 gånger på uppdrag av Real Madrid, kö historia 23 och billiga fotbollströjor tjänade som kapten för första gången, gjorde Real Madrid 189 karriärmål, kö History 7.
    Bayer gjorde två mål i den tredje ligan den här säsongen, allt år 2018. Bell gjorde två på varandra följande rundor av La Liga för första gången sedan april 2016.
    Real Madrid vann åtta straff denna säsong, med La Liga 1st. Real Madrid de senaste 10 åren ligan 77 gånger straffar för VM 2018 tröja Tyskland barn att bryta utanför AC Milan 75 mål, fem stora ligan först.

Nästan sex ligamatch i Las Palmas, Real Madrid 4 segrar, 2 obesegrade, i genomsnitt 3,33 gjorda mål. Bell Benzema gemensamt betalt, Sen Xiao mittfältet, C Luoke Luo Smalling semester Monticello, Carvajal avbrytas, Alamo Islet Scott på grund av skada.

De första 5 minuterna, Vicente – Gomes lämnade bollen utanför straffområdet i Carlisle volley strax utanför. Efter 1 minut, Casemiro lång passning, Bell begränsat område före pausen att slå långväga hög. 11 minuter, Barcelona Jiujiang Halilovi_ lång VM 2018 tröja England räckvidd utanför området, bollen flyger Navas avvecklas.

14 minuter, Asensio rak kontakt, i det begränsade området rätt ribba Benzema volley, målvakten Qiqisuola förseglas. De första 23 minuter, stjäl mittfältaren Modric, Benzema Zhise, Bell, vänster passera, begränsat område långt punkt Asensio enda kula Tui, är den nedersta raden Qiqisuola tätning.

De första 26 minuterna, Asensio knock efter Modric körning framåt, Bell vänsterkanten i restriktionsområdet, volley i bortre hörnet av målet, Real Madrid 1-0.

Nachos fot skadades och ersattes av Ashraf. 38 minuter, det område där kick Calle Lucas – Vazquez, domaren straff, Benzema straff lågt skott in i det nedre vänstra hörnet, Madrid 2-0.

47 minuter, Bell vänster pass, nära hörnpunkter Benzema sköt bred front. Efter 2 minuter sköt Halovich långdistans och Navas konfiskerade bollen.

De första 50 minuter, Bell vänstern sedan passera innanför restriktionsområdet med hög eldstrid, men Zlatan – Navarro tidigare foul, domaren beordrade en straffspark och ett gult kort igen hemmalaget försvarare, Bell straffspark lurade målvakten skjuts in i mål Road Real Madrid 3-0.

De första 59 minuter, efter långskott, Navas boll konfiskerade. Efter 1 minut, Benzema offside osjälviska kors slog restriktionsområdet långt punkt, Bell motvilligt små vinklar branden var tillbaka stängning.

De första 67 minuter, Marcos – Llorente rak kontakt, Lucas – Vasquez höger förbi, begränsad Benzema område Tui Road, är Qiqisuola flygande Dangxia. Efter en minut till Navas innanför restriktionsområdet leka med elden, efter utgången stjäl Esposito vände sig till volley träffade höga.

76 minuter, kvar efter Momo stjäl biografi, Calle i header hissa bollen träffade ribban pop. Efter 3 minuter, Guevara rak kontakt, efter kapning inuti den vänstra foten sköt brett i Bell högerkanten. VM 2018 tröja Tyskland barn De första 82 minuter, Bell Road, knappt lågt skott i restriktionsområdet, målvakt beslag.

Real Madrid publiken bollen var bara 49,5%, oförändrad sköt 17 gånger och motståndare, men skottet sju gånger i proportion till sina motståndare mer än fördubblats, gjorde tre mål, bättre offensiv effektivitet.

Rysk VM-tröja börjar snart. Är du redo? Stöder du det laget? Titta här http://www.fotbolltrojor.se Du kan köpa billig fotbollströja från världscupen.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


6 − = pět