Úvodní stránka » Nezařazené » ronaldo tröja kommande fem dagarna

ronaldo tröja kommande fem dagarna

Yttrande – Morata räcker inte för real madrid tröja att ersätta DC Great Chelsea ångrar förr eller senare
RUTHERFORD September 25 hörsel den brittiska ‚Daily Mail‘ analytiker påpekade att även Morata enastående prestanda i den nya säsongen i Premier League, men Chelsea coach Conti, ‚förr eller senare bli av med honom Diego – Costa ånger Inte för sent. ‚ Morata kan inte helt ersätta Costa i Premier League den här säsongen, har Toudingjiaoti Morata gjorde sex mål, och han har haft två assist lagkamrater erfarenhet. För en Premiership ‚nybörjare‘, de Morata 6 spel poäng 6 mål prestanda har varit tillräckligt bra, spelet han var alltid kunna spela sin egen snabb hastighet, fysiskt stark, bra positions känsla av överlägsenhet. Enligt ‚Daily Mail‘ korrespondent Ian – Herbert säger, ‚Morata lät alltid sin markering linebacker känner djup sorg, om att attackera bollen eller utan boll, hans fotbollströjor barn standarder är mycket hög.‘ . Men ‚Daily Mail‘ analytiker tror att om därför hävdar att ‚Morata att fylla vakanser som uppstår Yinkesita lämna‘, uppenbarligen fortfarande för tidigt, eftersom hälften av den spanska anfallaren gjort mål i sex, Stoke City är i ‚katastrofalt dåligt försvar (‚ potter ‚boss Mark – Hughes språk)‘ innan uppnåtts. ‚De ronaldo tröja kommande fem dagarna, är den bästa tiden på vår test Chamolata eftersom Chelsea kommer att utmana styrkan i starka första Atletico Madrid borta i Champions League gruppspelet, och senare mot Blues slog Manchester City kommer att ligga på Stamford Bridge. Tidigare Costa alltid sparkas ut ur en mycket hög standard i en stark konfrontation, som för Morata, fick han bara totalt över 46 gånger börjar möjligheter ‚i bästa flyg. Dessutom är ‚Daily Mail‘ också tuff och sega Real Madrid barn RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 Costa sjunga lovsånger i tidningen uppfattning är vintern den bästa tiden att testa Morata andlig styrka. ‚Tills för några säsonger, Costa alltid kunna spela bättre efter den kommande vintern, när de andra strejk Juanqin antingen på grund av skada eller frånvarande på grund av avstängning, kommer den brasilianska födda spanska anfallaren alltid kunna hans stadiga spela på en mycket hög nivå. kanske vid den tiden, från Conti måste sakna den gamla goda tiden Costa. ‚big play hat-trick i Morata, fyra mål sverige tröja för att hjälpa Chelsea Stowe Kuangtu efter Cork City, medan Chelsea målvakt Courtois prisade sina nya lagkamrater, uttryckte också sin nostalgi för Costa: ‚i England spelet är Costa en underskattad spelare i min mening. Människor kan ha betalat för mycket uppmärksamhet åt Costa aggression på domstolen och har ‚selektivt ignorerat‘ hans fantastiska personliga färdigheter och fantastiska taktiska prestationer. Bland de jag känner och träffar är Costa En av de trevligaste och roligaste människorna i Chelsea-förvaringsutrymmet, han är också en pistasch-liknande existens. ‚Så Morata är fortfarande en lång väg att gå för att erövra Chelsea . (Robbie)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


7 + = devět