Úvodní stránka » Nezařazené » ronaldo tröja barn men han hanterade bollen för långt

ronaldo tröja barn men han hanterade bollen för långt

Premier League röd och svart lista: röd och blå makt framåt Qi gunman offentlig grop professor
Tencent sportnyheter Premier League den här säsongen, kryssade till 23, ‚Premier League röd och svart lista‘ för din valda rundan spelade bra och underpresterande spelare för att se vilka spelare toppade den röda listan, svarta listan och som nominerade det? Rödlistan: Tre inför Gud Qifa Wei Målvakter: Petr Cech (Arsenal (data)) rött och blått krig i den första etappen, var den första efterkrigs återgång till Blue Bridge Cech lämnar Chelsea (data), är resultatet dubbelt slet genom mål tidigare lagkamrater. Den nuvarande omgången av Emirates Stadium, den tjeckiska målvakten misslyckades också med att slutföra nolltätningen, Diego – Costa Qiang brytpunkten är för nära, han kan inte göra någonting. Men förutom denna förlorade boll, gjorde Cech full prestanda av spelet modiga, gjorde totalt 5 sparar, Oscar, William, Fabregas och andra underbara skott har stängts av honom. Förra stunden rusade han till Chelsea-området för att förbereda sig för det övre köpa fotbollströjor hörnet, men förgäves. Försvarare: Van Dyk + Wundt (Southampton) Ronald – Coleman nya tre-guard bildning, kapten Jose – Wundts och holländaren Van Dyk är den viktigaste försvarslinjen av de två ringarna. Ansiktet av Manchester United dubbel-framåt Rooney och Mashale, prestationen av båda mycket robusta, tillät inte motståndare att få någon chans. Under hela matchen, Van Dyk bidrog fem stölder omfattande avlyssning 5 6 belägring, som kallas heliga försvar Dinghaishenzhen, portugisiska internationella Wundt har också fyra avlyssning och fem räddning. I sitt stränga försvar, Lu-lubbiga och ponnybror tillsammans bara patetiska 4 skott 0 positiva. Guard: Cascate (Watford) 26-årig Craig – Cascate är Nordirlands försvarare, född i Manchester Uniteds ungdomsutbildningssystem, och vann till och med Jimmy Murphys bästa unga årets spelare. Han fick chansen att avsluta Red Devils första lagspel under Ferguson, men missades tyvärr på grund av träningsskador. 2007-2008 säsongen, Cathcart utlånad till Royal Antwerp (Dong var i detta lån effektivitet), sväng leasade karriär, som kulminerade i 2010, den formella överföringen Blackpool, förra säsongen att gå Watford för att hjälpa stora huvud identitet Hornets uppgradering. Den här säsongen är hans andra Premiership kampanjen här omgången mot Newcastle, inom 58 minuter Cathcart straffområdet vänster fot skott att bryta, gjorde de första fem åren av en Premier League mål, som för fem år sedan för att bryta portarna? Gamla klubben Manchester United! Vakt: Van Anholt (Sunderland) Van An Holt gjorde ytterligare ett mål. Förutom goda långväga färdigheter har han nyligen utvecklat ett nytt sätt att göra poäng som nådde den vänstra sidan av straffområdet små vinklar skott, mot Tottenham sista omgången, den här omgången mot Bournemouth mål är Det är samma resultat. Nyligen fyra League har holländsk vänsterback gjorde tre mål, så att antalet individuella ligamål för säsongen för att uppnå fem mål, är laget andra skytten, är det den första Premier League ‚kniv vakter‘, med Phil Mino , Mashal, Stirling, Bo Yang, som bröt samma nummer! Midfielders: Ali (Tottenham) Tottenham mittfältare Ali, under 20 år, återigen imponerar världen. Crystal Palace mot den nuvarande rundan gjorde han en strålande plockning extraordinär volleyvolley. Denna boll demonstrerade fullt ut sin kompetens, kreativitet och skytte, lagkamrat Chadli sa även att Ali ofta tränar i den här typen av fairy ball. Small Redknapp säger Ali påminde honom om Paul Gascoigne bröt klassiska målet i 1996 European Cup, och 2016 en full 20 år efter EM, Hodgson (läktaren åskådare) inte bara måste ta Ali, du kan även seriöst överväga möjligheten att direkt marknadsföra honom som huvudkraft! Mittfältare: Drink (Leicester City) Danny – Drinkwater är en infödd i Manchester lokalbefolkningen, 9-åriga gick Manchester United juniorlag, kämpade hela vägen upp och så småningom hamnade i Red Devils Första laget laget av möjligheter, men Ferguson arrangerade inte för honom att spela, det är inte konstigt att de dåvarande Manchester United-mittfältare samlades. De flesta av Manchester Uniteds tid, ‚dricka vattenbror‘ tillbringade i leasing, till 2012 överfördes officiellt till Leicester City. Blue Fox den här säsongen för att bli den största mörka hästen, Derinckwort är den absoluta grundstenen, både mittfält offensiv och defensiv lek. Omgången mot Stoke City, först bröt han sin högra fot långskott (1: a laget den här säsongen utanför området bröt), gjorde sitt första Premier League individuell kula, sedan bröt med ett kryss hjälper Valdivia, komplett mass skytte förtjänstfulla gärningar. Mittfältare: Milner + Lallana (Liverpool (data)) Liverpool 5-4 vinner över Norwich Norwich, eftersom den främsta Milner och La Lana bänkens ersättare har 1 skott. Två assist objekt slående sin dolk Phil Mino, sedan bröt sina egna egenskaper: Milner motståndarens rygg bryter under kniven flygblad liv skjuta, vilket återspeglar hans hårda arbete aktivt, La Lana du har ett stort hjärta, De första 95 minuterna av vänsterfotlore för Röda armén tog 3 poäng, avklädda och Klopp omfamnar firandet är ännu mer passionerat. Samma som engelspelaren, dubbelt ‚nöjd‘ i slaggen farbror varje showregissör, ​​fungerade bättre, vilket för de tre lejonen också är en bra sak. Mittfältare: Naismith (Norwich) 29-årig skotsk internationella hade en strid från bänken med Chelsea hat-trick, men det betyder inte att han kommer att vara nöjd med att sitta på bänken väntar på tillfälle. Eftersom Everton spelarna samlades i den främre domstol, föll Naismith män i onåd i Martinez, 10 ligamatcher från bänken sex gånger, sedan 800 miljoner pounds övergångssumman att gå i vinterfönstret Norwich. Naismith debut mot Liverpool är ansiktet av hans tidigare rivaler obarmhärtigt, 41 minuter till Kanarieöarna gjorde de två första målen, den andra halvan Moreno orsakade också foul, vilket skapar en straff. Även om Norwich så småningom tragedi vändes, men den skotska prestationen är oskadd. Talar, han är verkligen nemesis av Liverpool: Everton och Norwich som spelas vid den första bollen är Röda arméns mål! Forwards: Phil Camino (Liverpool) Liverpools första 24 matcher stod Phil Mino bollen för endast 1, tvivel om 29 miljoner £ övergångssumman om boondoggle, men gjorde två mål mot Arsenal Så att alla frågor plötsligt dämpas. Den nuvarande omgången av andra världskriget Norwich, Filippinerna Gud fortsätta att fungera som en pseudo-9, sparkas ut ur Guardiola eran av Macys karaktärsstyrka: det finns mål, är en offside Tui hörn (i skal i kolonnen), lugn Och noggrann; 1 är catchen Laluna pass stopp + bryta på en gång. Det finns hjälp, häl Henderson, väldigt fantasifulla – de sista 3 spelen, hans enda gjorde 5 mål (4 mål 1 hjälper)! Striker: Aguero (Manchester City (data)) West Ham United och Manchester City ett krig, Onna – Valencia 2 för att hjälpa hamnen att hjälpa till att komma framåt för att utjämna 2 är Aguero, 1 är att skapa Straff och personligen träffa skottet, 1 är lugnet inom området Tuishe. Faktum är att Aguero hade möjlighet att hata trick, men de första 7 minuterna sköt hans vänstra fotskott till stolpen! Sedan landar Manchester City har KUN Gud gjorde hela 90 Premier League-mål med en tid av 136 spel landslagströja fotboll med samma effektivitet Ruud van Nistelrooy, titta på historien om Premier League, bara anfallare Alan – Shearer bröt en högre verkningsgrad än honom! Efter matchen Perry kommer att arbeta snabbt beröm av kärlek: ‚Aguero har återvänt till 100% av staten.‘ Anfallare: Diego – Costa (Chelsea) Diego – Costa är fiende till pistol entusiaster, ingen tvekan om det. Det första laget av de två lagen tävlar, lockade han Paulista färgade, så den nuvarande omgången av tur gäst, Costa varje gång du rör hemlagets fans kan booed. Det spanska djuret har emellertid inget inflytande från boos och fördömande och fortsätter att rasna försvarsmakten. Detta har Mertesacker lidit, innan de tyska medborgarna satte honom en skovel, skickades Krattenberg direkt under det röda kortet. ‚Man besegrade‘ Paulista utanför bänken, lyckades Costa omedelbart i hans och Coos Cherny-pluggen i mitten av brytpunkterna, gjorde målets enda mål. Särskilt rödlista: Charlie – Austin (Southampton) hade arbetat som vaktmästare i Austin berömmelse förra säsongen, poäng 18 mål rankad fyra Premier League målskytt, men lokal II shooter, men han spelade Queens Park Rangers försämras tyvärr efter säsongen. På den tiden var Austin värt till 15 miljoner pund, men så småningom valde han att stanna kvar i QPR-kampanjmästerskapet. Den här säsongen slår Solo striker sin 16 liga med 10 mål, vann Southampton-favören. Sedan Austins kontrakt löpte ut på bara sex månader introducerade de heliga honom endast 4 miljoner pund. Den här rundan mot Manchester United är hans debut, som inte förväntade honom att debutera efter det första skottet så lärde de röda djävlarna – tegel murverk igen motattack! Mellan rött och svart: Liverpool 5-4, nedräkning lore, Liverpool vann en spännande, gripande, som om redan 2005 natten i Istanbul, KOP anda av Röda armén som ropade tillbaka. Spelare är glada, Klopp också mycket glada, men förlorade fyra mål i en match, varje coach kommer inte vara uppfyllda, så den tertiära slaggen kommer att sägas: ‚Vi vet sina egna problem (försvar), att människor inte kan ignoreras det är klart att vi mår bra, såsom Mutombo Carney mål, skulle vi ha tidig tryck och sedan orsaka honom offside. ‚Sammantaget Liverpool brukar den röda listan, men svarta fläckar måste ges hög prioritet. Black List: Gunmen Team Pit Professor Markör: Manone (Sunderland) Sunderland och Bournemouth första striden 13 minuter, Stanislas kors från höger, Cherry Corps framåt Averbi header gjorde Mannone en hoppa fighting action, händer rörde bollen, men kan han makt sparas utåt, så att resultaten av en ‚före detta Arsenal anfallaren‘ break ‚fd Arsenal målvakt‘ showen. Försvarare: Russell – Martin (Norwich) och Liverpool 75 minuter av kriget, Norwich kapten Martin nära centrum av spöklikt tillbaka till vår sida, resultatet av bollen direkt av Milner, den senare lätt bryta. På den tiden är Martin distansmålvakten och hans lagkamrater långt ifrån avståndet, denna återkomst är verkligen en stor tabu-defensiv spelare, med sin erfarenhet kan helt undvikas. Försvarare: Per Mertesacker (Arsenal) Mertesacker vände långsamt är det gamla problemet med Arsenals försvar när motståndaren att lansera en motattack korrekt, tyska försvarare är den största svaghet. Chelsea också matchtröjor fotboll utnyttja detta tillfälle, William Zhisai, Costa bryta bollen kastas bara sätta en spade i Mertesacker bakom, eftersom han var den sista raden i andra försvars än målvakten och utvisad Inte överraskande, även om vissa människor tror att hans kroppskontakt med Costa är väldigt liten. Försvarare: Nicolas (Liverpool) Liverpool har medgett 4 2 Nicolas ansvarig: den första medgav han var Mutombo Carney helt bakom honom, förlorade en förlust, Demokratiska republiken Kongo bröt hälen center; de första fyra mål medgav (92 minuter), men han ville rädda sina fötter för att bli motståndaren bollen assist, 诺维奇后卫巴 att hänga med sin vänstra fot skott för att bryta loss, nästan förstörde seger Röda armén. Försvarare: Stones (Everton) Everton geni Houwei Si genom Sri Lanka har alltid varit brådmogen, känd för robusta, ‚misstag‘ av ordet sällan dök upp i honom, men i slutändan är det fortfarande kvar: en strid med Swansea De första 16 minuterna bröt England högerförsedd höger höger, resultatet var swan sea anfallare Andrew – Aoyou första steget off, skickade Howard motvilligt straff, West Goodson slog skotten. Toffees andra mål, men också Ayous skott träffade Stones kropp vände sig mot nätverket. Försvarare: Brady (Norwich) Lallana gjorde mål i 95: e minuten tack vare Bradys Oolong-assistans. Norwich vänsterback defensiv header bra hållning, men faktiskt toppen av det begränsade området av vägen, det övre området och se den höga, framgången med en ‚undercover‘. Faktum är att innan Emre – Zhan först passerar Brady medvetet griper Benteke före, men misslyckats med framgångsrikt med fotbelägringen, har gjort misstag, det här är fel plus fel. Mittfältare: Flamini (Arsenal) Det står till grund att Flaminis grundläggande arbete är mittfältförsvaret, men med Chelsea var han ett krig som han kunde avskilja 0 stjäl och 1 avlyssning. Han har spelat upp laget på upp till 3 skott. Den mest hotande en är före slutet av första halvlek, Ramsey med ett kors, den franska mittfältaren ska ha huvudet, men han valt att volley utmatning, när han är verkligen Robin van Persie, naturligtvis, är resultatet en hög spark. Mittfältare: Özil (Arsenal) i dubbel beslutsamt försvarar Chelsea mittfältaren Mikel Real Madrid barn RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 och Matic, den funktionella offensiv mittfältare Özil förlorade i Emirates, Giroux efter bänkad, han var även varmt gitter arrangemang som pseudo-center, vilket är mer än deras chef, inte bara hjälper inte på offensiven, men också en komplett slöseri med en storebror öga SU talang: hela matchen endast en nyckel pass passerar framgång är så låg som Mycket sällsynt 76,6%. Mittfältare: Herrera (Manchester United) i 3412 Van Gaal nya front, som alltid, aktivt attackerar mittfältare Herrera, vann laget mest tre stölder, men med tanke på de heliga mittfältaren Wan Amazon och karat Väst, hans teknik är inte bra nog, problemet med brist på kreativitet helt utsatt, spelet bara 1 nyckel passerar. Forwards: Wayne Rooney (Manchester United) anger 2016, har Rooney avslutade fyra smet, och hans senaste fem raka matcher i alla tävlingar poäng, går tillbaka till mars 2010. Emellertid fortsatte denna runda av knubbiga inte det senaste utmärkta läget, mot Southampton 3 skott allt off-target, verkar förändras till 2015 Rooney. Striker: Remy (Chelsea) Arsenal-kriget, Remy 68-minuters ersättare Diego – Costa debut, Hiddink ska utnyttja sin förmåga att göra en kontring. Franskarna fick också två mycket bra chanser, ronaldo tröja barn men han hanterade bollen för långt, alltför casually, och resultatet avbröts av Koscielny. Det är uppenbart att Remys sinn inte längre spelar, inte i Chelsea, enligt brittisk media bröt nyheten, han kommer sannolikt att byta till Crystal Palace i vinterfönstret. I synnerhet Heibang: Manchester United sitter hemma igen, men också publiken ett skott är inte målet, men också en förlust, kan Manchester United fans inte längre tolerera teamet på Theatre of Dreams har en sådan dålig prestanda och Van Gaal Skyller på en våg efter våg, tvingar holländarna att erkänna efter ‚fansen boo rätt‘. Efter att ha förlorat till Southampton, Fläkt herre erbjöd sin avskedsansökan till klubben muntligen, men sade att administrationen var vice ordförande i Woodward vägrade, han vill verkligen helt till slutet av säsongen?

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


jedna × 9 =