Úvodní stránka » Nezařazené » ronaldo tröja ha varit redo att

ronaldo tröja ha varit redo att

ESPN: Manchester United måste göra Van Gaal har tre alternativ utanför utträdet av klass Mike Mussina
Skriven av: Ian Darke Louis-Van Gaal brukade vara en mycket framgångsrik huvudtränare. Men ‚brukade vara‘ kan vara nyckelorden i denna mening. Hans coaching på Manchester United har backat bort från klubbens tradition av energetisk offensiv fotboll, och nu är Uniteds taktik inte på rätt spår. Detta har lite att göra Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 med resultaten, även om Manchester Uniteds prestation har varit dåligt nog, men viktigast av allt, bristen på talang och spännande inslag i Manchester United-spelet. Van Gaal pratade alltid om ‚filosofin‘, men alla fans ses ofta som bristen på hastighet och syfte med Manchester Uniteds besittning.

Manchester United den här säsongens europeiska fotbollströjor barn krigsresultat är pinsamt oföränderligt. I en styrka är inte stark ut ur Champions League, den traditionella jättarna som har vunnit Champions League tre gånger, det är en skam, och efterföljande eliminering i Europeiska unionen är rivaler Liverpool (data) är mycket smärtsamt för Manchester United fans . Ursprungligen pumpade Liverpool gav Van Gaal en chans att förbättra sin position och lita på hjärtat och tankarna hos Manchester United-fansen, men förlusten lämnade det nederländska folket mer än en avgift. Nu möter Manchester United också behovet av att nå semifinal i premiären, nästa säsong för att återvända till Champions League, vilket är nödvändigt för så rik som Manchester United.

Van real madrid tröja Gaal har spenderat omkring 250 miljoner pund signeringar, och förutom Mashaal är andra signeringar svåra att kallas en framgång. Ett av nederlaget är undertecknat Di Mary, och låt den argentinska vingen reduceras till Manchester United parallell. Men nu när Di Marya spelar och skiner för Paris varje gång, undrar du hur Van Gaal använder en så begåvad spelare. Men det är det. Hur människor måste också vice ordförande i genomförandet av Woodward Manchester United Manchester United och andra topp hopp om att lyckas Louis van Gaal var imponerad, trots allt, utsedd de Van Gaal, Van Gaal misslyckande är deras fel.

Kanske det är därför himlen coaching förändring rykten om Manchester United förblev övertygad Manchester United främsta anledningarna, och de ser fram emot att Van Gaal så tidigt som möjligt ut ur svacka. Men nu är det dags att acceptera en uppfattning: Van Gaal är inte särskilt lämplig för Manchester United. Det rapporteras att Manchester United-spelare inte gillar Van Gals coaching-stil, vilket också reflekteras på planen. Trots att den blev avfyrade på Moyes för nästan två år sedan, skulle det vara rätt att göra det om det nu är för pinsamt för kooperativ att byta till tränare. Van Gaal sätt att vinna mästerskapet när coachade billiga fotbollströjor Ajax, Barcelona, ​​Bayern München och fungerade inte i 2016, eftersom Premier League, hastighet och kraft är de två mest användbara i magi. Manchester United har fortfarande chansen att vinna FA Cup (men tror du verkligen att de har möjlighet att slå West Ham i Upton Park?). Manchester United har förlorat sin aura av det förflutna, hans motståndare är inte längre rädd för dem. Faktum är att de är mer villiga att utnyttja denna möjlighet att försöka slå Manchester United med fler förväntningar.

Så om Van Gaal lämnar, vem kan ta över honom? Om klubben inte gillar länge ryktas Mourinho tog över, kan de inte hem för att finna en efterträdare, så Ryan Giggs till positiv, eller låta Mark – Hughes coachade, som en före detta Manchester United-spelare, han vet också Manchester United och tradition Style, efter att ha ledt en sexig fotboll i Stoke City, kan han nu ronaldo tröja ha varit redo att återuppliva Premiership-laget. Dortmund unga Tuch är också en annan kandidat, Dorte vackert besegrade Tottenham 5-1 i Europeiska unionen två rundor. Jag antar, officiellt blev Manchester City (data) förre tränare, kommer Jose Mourinho rykten om kommande Vita Manchester United bli mer och mer, eftersom det var också optimistisk att han kan lyckas i Guardiola att leda Manchester United. Någon i den här världen kan säkert leda Manchester United att återfå ära av det förflutna, men nu är det klart att personen inte är Van Gaal.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


+ jedna = 9