Úvodní stránka » Nezařazené » Argentina tröja i vilket fall som helst inte försäkras

Argentina tröja i vilket fall som helst inte försäkras

Italien garanterar ytterligare turnering dra seedade kommer inte Guild Ronaldo

Italien har vunnit en viktig seger i att besegra Albanien i 1-0. Även om kriget inte kunde ändra den andra rangordningen av den italienska gruppen, skulle de inte kunna ändra ödet för den europeiska matchen, men FIFA poäng vanns av kriget kommer att se till att Italien deltar i lottningen som en extra Seed team.

Inför reglerna: det finns 9 lag i EM, och 9 av dem är på väg direkt till världscupen. I 9-gruppen, 8 av de bättre andra, kommer att delta i två omgången av Messi tröja den europeiska matchen, vinnaren till VM, negativ. Matchen kommer att avgöras av massor av lottning, som kommer att äga rum i Zürich den 17 oktober i Central Europa. Regeln är: 8 lag är indelade i seedade grupp 4, inte seedade 4, två-fil Cross Duel. Beslutet att dela är den senaste FIFA World Rankings.

Även om FIFA punkter i beslutet inte kommer att släppas förrän nästa vecka, med tanke på att Italiens världsranking sannolikt kommer att vara lägre än Portugals (eller Schweiz) och Frankrike, och ligger mycket nära poängen för de svenska och kroatiska lagen, är det viktigt för Italien att vinna detta krig genom att syntetisera de stora grupperna. För att vara säker på att delta i lotteriet som ytterligare ett Race Seed team.

Före kriget var den italienska FIFA poäng 1035 poäng, rankad 17: e i världen, Portugal tröja enligt FIFA Points Rules, efter att ha vunnit kriget, Italien pekar på 1066 poäng, denna punkt för att bestämma den italienska seedade identitet. Men om de gör det, kommer deras poäng att vara mindre än 1000 poäng, och om de förlorar, poängen kommer att gå till 966 poäng, då situationen kommer att bli svårt att förutsäga. Italien kan Argentina tröja i vilket fall som helst inte försäkras. Lyckligtvis har Italien trots stötestenen gjort sitt jobb.

För närvarande gruppen av striderna har ännu inte avslutat, den extra matchen laget har ännu inte helt bestämma, så Italien kommer att möta den specifika motståndaren är inte bra analys. Men i varje fall kommer Italien säkerligen att seedas, vilket skulle LeBron James tröja säkerställa att den andra gruppen av B (Portugal eller Schweiz, beroende på vilken grupp kommer att vara den andra seedade), Frankrike (Frankrike, om rankas som en grupp II, är det seedade) och andra rivaler. Även om Europa inte har någon underdog är det ett stort test för den ytterligare matchen. Men att kunna undvika en rival som Ronaldo är alltid en bra sak Tyskland tröja för Italien.

Italienarna kommer också att vara i för segern, tillfälligt ut ur fiaskot till Spanien, oförmögen att besegra Makedonien förlägenhet. Efter matchen på grund av Signe, Candereva, Galliardini och andra människor talade om: seger för laget mer förtroende, Italien för att se november motståndare som, och sedan för VM att slåss.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


− pět = 4