Úvodní stránka » Nezařazené » Messi tröja sett har England och

Messi tröja sett har England och

Slovenien står för närvarande på nummer 3 i gruppen, för närvarande 6 poäng bakom England och kommer hem till Skottland i finalrundan efter en trebenig utmaning vid de tre lejonerna. Det verkar nu som det bästa slutspelet Slovenien kan göra är att bara se om det kan överträffa det nuvarande Slovakiens lag nr 2 för att få chansen att spela i slutspelet i Europa.

Under nästan 10 år har England aldrig förlorat hemma hos Wembley, så Katynic, 54, vet att hans lag står inför en Uppgiften är nästan omöjlig att uppnå. Under det här spelet sade Catanci: „Den här RONALDO tröja kampanjen måste vi spela defensiv linje av högsta standard, varje fältspelare måste hjälpa varandra. För att hålla den övergripande lagkompakten, har vi Möjlighet att nå sina mål. Endast vägseger över England, vi kan komma in i VM-finalen, vägen till Ryssland, bara den här. “

Slovenien var anpassad för att träna på Wembley denna onsdag eftermiddag lokal tid och ingen spelare är för närvarande skadad i truppen. Historiskt Messi tröja sett har England och Nike fotbollsskor Slovenien spelat 5 gånger, 3 lejon 4 vinner, 1 rekord obesegrad rekord. Men i den europeiska cupen som kvalificerade sig för denna världscup i oktober förra året gjorde Slovenien en gång England 0-0 hemma.

Slovenien kapten Jan Post – Cesar är övertygad om att hem oavgjort mot England resultat kommer laget ta högsta självförtroende och mod, har han och hans lagkamrater fortfarande möjlighet att fortsätta laget hoppas kunna komma in i VM Och drömmar. Cesar spelar för närvarande för Serie A klubb Chievo Verona i säsongen 2007/08, har han varit utlånad spelar för engelska klubb West Bromwich Argentina tröja Albion.

I pre-match presskonferensen Cesar sa: „I det här spelet (Slovenien 0-0 England), har vi nästan blivit den slutliga vinnaren var lagets enastående prestanda, kan utan tvekan göra vi har mer förtroende för morgondagens Shengsizhizhan i Wembley, Slovenien kommer att göra allt de kunde för att jaga den mest önskvärda resultatet, eftersom endast vinna i England, kan vi fortsätta att ha hopp Ryssland MULLER tröja till VM. “

Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


osm − = 1