Úvodní stránka » Nezařazené » Argentina fodboldtrøjer Lacazette indrømmede

Argentina fodboldtrøjer Lacazette indrømmede

Da jeg var et barn, ændrede målmanden sin angriber for sin mor

Mange spillere spiller et barns position ikke, som nu, Arsenal angriber Argentina fodboldtrøjer Lacazette indrømmede, at, som barn spillede han målmanden, men fordi min mor sagde, at dragere for farlige, ikke ændrede spillet fremad.

Lacazette 5200 pounds værd denne sommer for at slutte sig til Gunners, Arsenal og skabte en rekord signings i teamet historie, men et barns leg Lacazette stilling med Cech som nu: „Jeg var barn virkelig gerne dørvogtere, men Min mor er ikke enig, hun tror, ​​at målmanden er for farlig, hun sagde, at jeg lige så godt kunne spille forspiller glemme, eller bare ikke sparke.

Rakazette er den nuværende gunman shooter

„Nogle gange blodbad vi, hvis den anden side, alt for mange mål, jeg vil føle sig flov for hinanden, men den slags situation ikke sker ofte, jeg spillede meget konservativ, Gotze fodboldtrøjer jeg bare lide at lege med mine venner. Hvis vi taber, Argentina Messi fodboldtrøjer Jeg bliver meget ked af det, og jeg vil græde, selv i tilfælde af lidt skuffelse, men bekymre dig ikke, det gør jeg ikke nu. “

Lacazette Lyon sidste sæson scorede 37 mål, men efter starten på den nye sæson, han kun Arsenal scorede fire ligamål, betydeligt bag andre store navne angriber i Premier League, men fransk angriber sagde han havde brug for Tid til at tilpasse: „Jeg vil forsøge at finde det bedste, men der er en stor forskel, jeg kan spille i hvert spil i Lyon, men coacherne her kan lide at rotere.“

„Jeg vil forsøge at score flere mål, men dette er min første sæson, så alt er frisk. Nike fodboldstøvler Jeg vil så hurtigt som muligt at integrere og vende tilbage til de mennesker, jeg har tillid til. Største forskel er, at Premier League-kamp her mere styrken af ​​hastigheden af ​​spillet er Rooney fodboldtrøjer meget anderledes, jeg forstår virkelig for feltet til straffesparksfelt fra, hvad det betød, så hurtig omstilling hastighed spil, du er for sent at selv overveje det næste trin i handling. “

Nu hvor du kan købe trøjer hurtigt og nemt, kan fodboldbutikkerne være lige så nemme som de har biler, og du kan opsummere alle dine kliktrøjer. Ved kassen får du et regning, du kan betale online via et sikret kreditkort facilitet. Disse websteder http://www.fodboldtrojebillig.com har sportsnyheder, blogs og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig, kom igen!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


+ šest = 13