Úvodní stránka » Nezařazené » Argentina fodboldtrøjer at resultaterne af den officielle

Argentina fodboldtrøjer at resultaterne af den officielle

La Liga officielle brød ind i Nou Camp fans erklæringen: han fik Barcelona tilladelse

Barcelona i La Liga sidste weekend hjemme mod Las Palmas i spillet, der er en fan ind på stadion i spillet, fordi spillet bæres tomt felt, så denne hændelse til stadion En Baocheng under enormt pres. Men La Liga annoncerede i dag, Argentina fodboldtrøjer at resultaterne af den officielle undersøgelse har vist, at fansen fik tilladelse fra Barcelona før de kom ind på stadion.

La Liga officielle brød ind i Nou Camp fans erklæringen: han fik Barcelona tilladelse

Barcelona mod Las Palmas dette spil er tomt

På grund af ikke kan garanteres den politiske uro i Catalonien føre til stadion sikkerhed, besluttede Barcelona til at gennemføre de tomme kampe mod Las Palmas sidste weekends spil, ud over klubbens personale og medier journalister, blev andre fans indlagt udsigter løb. Det lavede også Nou Camp, der kan rumme næsten 100.000 mennesker, usædvanligt øde.

Men til spillet i anden halvdel Barcelona udvide Argentina fodboldtrøjer score til 2-0, en iført den gule trøje fans pludselig ind i pit, hvilket får spillet afbrudt. Hændelsen tilsyneladende stadion sikkerhedspersonale udført en overraskelse, at de Nike fodboldstøvler har brugt en stor indsats for at undertrykke og bragte ubudne gæster væk fra stadion. I tilfælde af tomme spil er der stadig fans i stadion, det lokale politi i Barcelona under enormt pres.

Men det lader til politiet er ikke ansvarlig for et af resultaterne er offentliggjort Tyskland fodboldtrøjer i den officielle La Liga i dag viser, dette fans ind på stadion modtaget officiel tilladelse Barcelona klub tillod ham at komme ind på stadion. Foruden ham er der andre, der kom ind på stadionet sammen. De har kun ét formål – hængende politiske propaganda slogans inde på stadion. Men ifølge de officielle spanske bestemmelser, stadion ud over Rooney fodboldtrøjer den positive energi af den spanske officielle slogan af anti-vold, anti-racisme, etc., ikke tillader suspensionen af ​​andre politiske slogans.

Nu hvor du kan købe trøjer hurtigt og nemt, kan fodboldbutikkerne være lige så nemme som de har biler, og du kan opsummere alle dine kliktrøjer. Ved kassen får du et regning, du kan betale online via et sikret kreditkort facilitet. Disse websteder http://www.fodboldtrojebillig.com har sportsnyheder, blogs og andre oplysninger, der kan være af interesse for dig, kom igen!

Štítky:

Napsat komentář