Úvodní stránka » Nezařazené » Spanien tröja Acuña

Spanien tröja Acuña

Champions League-Macy ‚ s 1-0 Paul LIGNO

I den 2: a omgången av Champions League, Barcelonas 1-0 Spanien tröja lite vinna över portugisiska sporter (tidigare känd som „portugisiska sporter“) eftersom laget byggdes i Lissabon. Den 2015 laget formellt vädjade till fans och media för att korrigera sina namn som „portugisiska sport“, med Champions League öppna två på varandra följande segrar i 8 på varandra följande matcher. Macy ‚ s Free Kick gör kappor från Paulinho, och substitutet är en missad möjlighet.

Barcelona vann två på varandra följande segrar i Champions League: de två första Champions League vinna och 0 förlorade, är den 4: e gången i historien om laget att göra, den röda och blå armén i tävlingarna att ta 8 konsekutiva segrar.
Messi är fri Spark Made Coats LeBron James tröja av Oolong Ball: Barcelona nästan 2 match rivaler att skicka 3 på varandra följande Oolong Ball. Barcelona gjorde 25 mål den här säsongen, med motståndarens Oolong Ball scoring 4 mål, med undantag för Messi gjorde 12 mål, är detta Barca ‚ s mest målmodell.
Messi ‚ s No. 593 spel för Barcelona: fd kapten Puyol, och den 3: e raden i historien. Iniesta 100 i första Champions League, rankad 5: a i historien.

Två lag i de senaste 4 matcher, Barcelona 3 vinner 1 negativ, vinst och förlust Ball 10:5. Mesiso Ares partner framåt, Pikbusscheme mer återgång till den huvudsakliga lineupen, Sergei-Roberto skjuts framåt, Paulinho in i bänken, portugisiska sporter, Mathieu spela den gamla mästaren.

De första 15 minuterna, Luis Suarez utanför det begränsade området, utanför kolumnen. 2 minuter senare, det besökande laget Benvid Picini med bollen inuti skära, foten volley ut. De första 19 minuter, vänstern låg boll Cross, missade Suarez bollen, Macy ‚ s begränsat område innan du skjuter rätt plats, kommer Patrichio förverkade bollen.

De England tröja första 27 minuterna, Sergei-Roberto, Suarez i det begränsade området vänster, liten vinkel vänster fot volley var Patrichio förseglade ut.

1 minuter senare, Iniesta plockade, Alva lämnade den nedersta raden innan knackar tillbaka, Suarez korsar, Messi front header Race, Patrichio kommer bollen konfiskerade.

De första 29 minuterna, hemmalaget taktiska hörn matchen, Spanien tröja Acuña, Bruner-Fernandez vänster inne i rutan innan den låga skott, den speciella roten att hålla bollen. De första 40 minuterna, Dumbia genombrott Pique föll i det stora området nära linjen, beslutade domaren att den falska Drop gult kort, romerska gamla kommer att bero på att falla dra muskler, då vara inte ersättas.

De första 49 minuterna, Messi rätt fri-sparka kors, utan huvudet efter bollen, Suarez främre flank volley skott, slog Liverpool gamla kommer Coats Body brytning netto, Barca 1-0.

Inte i det begränsade området genom Laquitichila dra skjortan ner, de viktigaste CD ignoreras. Den första 56 minuter, Suarez sned, Messi begränsat område höger eld, Mathieu flygande spade skador.

Den första 61 minuter, Gerson-Martin inre höger insida skära den yttre insteg av bågen bollen dörren, den speciella roten kommer att få bollen. De första 64 minuterna, Mathieu Sergei-Roberto framför det begränsade området, Messi viktigaste straff frispark ficka skott högre.

Den första 71 minuter, befriade väg in i det begränsade området, en-mot-en ansikte målvakt osjälviska tillbaka knackar, Bruner-Fernandez kraftigt volley, var speciell rot kämpar för att blockera. Under de första 76 minuterna var Bruner-Fernandez blockerad från framsidan av boxen, och sedan William Carvalho träffade försvarare för den nedersta raden.

Paulinho substitut för att spela, de första 86 minuter, Luis Suarez av bollen, Lakitic rak plugg, Paulinho i det begränsade området en-mot-en målvakt, kicker utkast var Patrichio förseglade ut.

Barcelonas bollkontroll hastighet är så hög som 69%, men antalet skott är 10:11 bakom, den spanska ledaren offensiv effektivitet är bättre, antalet skott är 5:3 bly, bara de två målvakterna har fungerat bra, Portugal ronaldo tröja denna tjänst endast ett mål.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


2 + = čtyři