Úvodní stránka » Nezařazené » Real Madrid paita header pää portille

Real Madrid paita header pää portille

Ensimmäinen 43 minuuttia, Emre-Jayne Pass, firmino on rajoitettu alue Brasilia jalkapallo pelipaidat vasen jalka voimakkaasti matala laukaus, cutigno kaukana kohta seurata ei kosketa palloa.

Viimeisen kerran ensimmäisellä puoliskolla. Mahres vapaapotku osaksi rajoitetun alueen, Andy-Jin Mia nyökkäys pallo jälkeen hankausta, mignolles Alitajunta elpymistä. Sitten Leicester Corner Crossing, mignolles vuonna jengi Qi varovainen jako häiriöitä hyökkäyksen alla ei pelastaminen, Japani eteenpäin Melee etuovesta, 1-2!

Ensimmäinen 56 minuuttia, oikeassa yläkulmassa Liverpoolin avoinna rajoitetun alueen, loffren hevosen McGuire lähellä otsikon otsikkoa, pieni Schmeichel saavat pallon, Real Madrid paita loffren on erotuomari valitti keltainen.

Ensimmäinen 68 minuuttia, cutigno vasta hyökkäykseen suoraan pistoke, Sturridge pallon osaksi rangaistus alueella ennen palloa, Henderson solki takaisin McGuire kasvot pieni Schmeichel rauhallinen oikea jalka tauko, 1-3!

Ensimmäinen 69 minuuttia, albleton vasemmalle nopeuttaa rajan, kaukana ei kukaan tuijotti harmaa kaunis volley volley, mignolles pounced, vartiointi edessä Valdez Real Madrid paita header pää portille, 2-3!

Ensimmäinen 73 Manchester United lasten paita minuuttia, albleton ulkopuolella Instep vino pistoke, mignolles rajoitettu alue lakaista alas Valdez foul, erotuomari ratkaiseva isku rangaistus, mutta Valdez rangaistus on liian positiivinen, mignolles tulee pallo estää pois!

Lester teki 1 maalia neljäskymmenes minuutti, jonka jako, ja lippu oli viestittänyt offside. From hidastettuna toiston näkö kulmasta, japanilainen hyökkääjä ei ole offside, itse asiassa, offside on johtaja jako pään pään hevonen Krishna, erotuomari puhalsi pallo ei ole ongelma.

Liverpool aggressiivisesti aggressiivinen ja on sijoitettiin 2 maalia varhain toinen puoli, ja ne on jopa ollut mahdollisuus tasoittaa pisteet. Vuonna tiedot, Liverpool sijoitettiin 23:12, ampui 6:7, Corner 6:3, ja Ball Control rate on 56,5%.

Henderson (Liverpool kapteeni): „soitimme hyvin ensimmäisellä puoliskolla, ja suurimman osan ajasta teimme hyvin, cutigno Neymar Jr pelipaidat oli todella suuri, ja hän aina tuli eteenpäin tehdä piki tiimin kriittisellä hetkellä, mikä antaisi meille enemmän luottamusta.“ “

Mignolles (Liverpool maali vahti): „Olin hyvin rauhallinen, kun osuin rangaistus, onneksi tein sen, se oli tärkeää, että saamme 3 pistettä poissa kotoa, ja tänään meillä oli hyvin ja me ansainneet voiton.“ “

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


+ 2 = šest