Úvodní stránka » Nezařazené » PSG Neymar Jr 10 paita Bundesliga League

PSG Neymar Jr 10 paita Bundesliga League

Yhteenveto-Lionel Messi voiton Inter punaiset täyttää Waterloo

Kansainvälinen jalka pallo pelit monia pelejä, Espanjan liiga: Barcelona 6-1 Victory evar, Messi Senior, Paulinho jopa alalla. Serie A: Inter Away 1-1 vastaan loppuun Bologna neljä peräkkäistä voittoa, icardi murtuu Vapahtajamme. PSG Neymar Jr 10 paita Bundesliga League: Bayern 3-0 hylkivät Schalke, J luo teki henkilökohtaisen Bundesliigan ensimmäinen pallo. Englanti Carling Cup: Liverpool 0-2 hävisi Leicester Cityyn, jako sihteerin tauko, Chamberlain joukkueen jälkeen punaiset ei voita.

Messi Seniorit! Barcelona 6-1 väki valta lintujen Real Madrid paita tauko

Vuonna viides kierros La Liga, Barcelonan Home 6-1 Manchester United lasten paita Victory evar, voitti Espanjan Start 5 voitto putki jatkoi lyijyä. Messi teki neljä maalia, Paulinho kaksi peräkkäistä taukoa ja jiangong, Denis-Suarez myös 1 1 ammuttu, Sergei-rikastuttaa vierailevien joukkueen takaisin 1 pallo.

Messi juhlii maalia Paulinho

Inter 1-1 loppuun putki kaksi nuorempi veli murtuu Milan vanha tauko

Serie A n viides kierros Focus, Inter Milan n 1-1 piirtää vastaan Bologna, päättyy uuden kauden neljä voitto putki. Entinen AC Milan nuorten koulutus pelaaja vildi ensin auttaa Bologna johtaa, Adair voitti rangaistus, icardi miekkailu käynnisti osaksi tasainen.

Icardi rangaistus tauko

Bayern München 3-0 Victory Schalke väliaikainen huippu Kokous J Spyro Shot jiangong

2017-18 kausi viides kierros, pois 3:0 Beat Schalke, ja Hanover tällä kierroksella tapa uksessa väliaikaisen huippu kokouksen. Pass jiangong, rangaistus rangaistus, on myös pallo tilille.

J-ROM juhlia tavoite

Leicester 2-0 ulos Liverpool Shi Shot jiangong

Vuonna 2017-18 Brasilia paita kausi, kolmas kierros British United Cup, Liverpool pois PSG Neymar Jr 10 paita 0-2 poistettiin, korvaaminen Japanin International Gang Shi Shot jiangong, slimani maalit.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


jedna × 2 =