Úvodní stránka » Nezařazené » messi tröja barn sidan av målet i den vänstra kolumnen

messi tröja barn sidan av målet i den vänstra kolumnen

Florens 2-1 Bologna

I de första 9 minuterna fick Bologna Palacio ett gult kort av domaren för skadlig fouls. De första 27 minuterna, skott Villetoux från målet 35 promenad från höger fot, bollen ur den högra kolumnen.

De första 51 minuterna, målet! Florens 1:0 Bologna. Bastio skickas bistår, Chiesa i stora skyddsområdet vänster höger fot skott, bollen i motsatt sida mål rätt hörn. De första 52 minuterna, målet! Florens 1:1 Bologna. Teder skickade ut Assist, Palacio i den stora rutan utanför höger fot sköt, bollen till andra sidan målet i det nedre vänstra hörnet. De första 69 minuterna, målet! Florens 2:1 Bologna. Fiorentina ur hörnet, Bilagi genom Manchester United tröja barn yttern cross på bollen för att skicka Assist, Pezerat i stora förbjudna området Central sidhuvud sidhuvud bollen till andra sidan målet vänstra hörnet. De första 72 minuterna, efter att ha mottagit Strino pass, sköt Chiesa på vänstra foten av de stora förbjudet området, bollen hög ur vänstra hörnet av målet. I de första 76 minuterna fick Bologna Hollander ett gult kort av domaren för skadlig fouls. De första 84 minuterna, mottagna Teder pass, Palacio i stora förbjudna området i centrala sidhuvudet sidhuvud, träffar bollen den andra messi tröja barn sidan av målet i den vänstra kolumnen.

Genua 2-3 Lazio

De första 13 minuterna, målet! Genua 0:1 Lazio. Lazio öppna en indirekt frispark, xtremehair framför mållinjen högerfoten skott, bollen i andra mål sidovägen. De första 30 minuterna, efter att Alberto Pass, eftersom Mobile i stora begränsat område höger fot skott, bollen hög från strålen. För de första 39 minuterna fick Genua ett gult kort av domaren för en skadlig foul.

De första 57 minuterna, målet! Genua 1:1 Lazio. Pellegry skjuten i mitten höger fot av det förbjudna området och bollen dök in i det nedre högra hörnet av den motsatta mål. De första 62 minuterna, efter att ha fått passera av Neymar Jr tröja tornet, eftersom Mobile i den stora rutan utanför höger fot skott, bollen ur den vänstra kolumnen. De första 70 minuterna, målet! Genua 1:2 Lazio. Lukaku skickas Assist, eftersom Mobile framför mållinjen högerfoten skott, bollen i andra mål sidovägen. messi tröja barn De första 73 minuterna, målet! Genua 2:2 Lazio. Zukanovic genom korset bollen att skicka Assist, Pellegry i centrala höger fot i rutan skott, bollen i andra mål sidovägen. De första 82 minuterna, målet! Genua 2:3 Lazio. Eftersom mobil i den stora rutan utanför höger fot skott, bollen in i motsatta mål i det nedre högra hörnet. I de första 87 minuterna fick Lazio Alberto ett gult kort av domaren för skadlig fouls.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till ronaldo tröja barn slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


× osm = 32