Úvodní stránka » Nezařazené » Real Madrid paita oli osoittanut keltaista korttia

Real Madrid paita oli osoittanut keltaista korttia

Sporting Lisbon0-2 voittaa Portugalin urheilu koti

Portugalin Super 6th Round, Portugali Sports Home 2-0 voiton Sporting Lissabon. Marty ja Fernandez sijoitettiin erikseen.

Ensimmäinen 12 minuuttia, suora vapaapotku hevosen vasen jalka ammuttu, pallo vastustajan tavoitteena vasemmassa yläkulmassa. Portugalin urheilu 1:0. Ensimmäinen 24 minuuttia, sai Dost Pass, Isossa rajoitettu alue oikea vasen jalka ammuttu, pallo hiero Zuli bias ulos. Sitten saatuaan kulkea, on etäisyys tavoite 35 metrin päässä oikea jalka ammuttu, pallo pois Manchester United lasten paita vasemmasta sarakkeesta. Ensimmäiset 31 minuuttia, joukkue Junior Pius korvasi loukkaantunut Ansel. Ensimmäinen 44 minuuttia, Portugali urheilu avaa suora vapaapotku, matio on iso laatikko ulkopuolella vasen jalka ammuttu, pallo korkealla ulos tavoitteesta oikeassa yläkulmassa.

Ensimmäinen 48 minuuttia, Portugalin urheilu oikealla puolella tietä voittaa vapaapotku.

Portugalin urheilu joukkue korvasi ensimmäisen 54 minuuttia. Ensimmäinen 58 minuuttia, joukkue Mateus Zahara korvattu. Ensimmäisessä 60 minuuttia, Portugalin urheilu joukkueen gersen Martins korvattu. Ensimmäinen 72 Brasilia paita minuuttia, Carvalho lähetti avustaa, Fernandez on iso laatikko ulkopuolella oikea jalka ammuttu, pallo vastustajan maalin oikeassa yläkulmassa. Portugalin urheilu 2:0. Ensimmäisessä 74 minuuttia, Portugalin urheilu Fernandez annettiin keltainen kortti, jonka erotuomari ilkeä fouls.

Ensimmäinen Real Madrid paita 78 minuuttia, Marcos ACU? ammuttiin vasemmalle jalka ulkopuolella iso laatikko ja pallo hierotaan Zoli ulos. Joukkue Joca korvattu. Vuonna 81 pöytä kirja, Portugalin urheilu joukkueen Cesar korvattu coentrao. Ensimmäinen 84 minuuttia, Portugalin Sports Corner, sai Fernandez n laitahyökkääjä Cross The Ball, Ricardo Carvalho Isossa suljettu alue Keski header otsikko, pallo osui vastakkaisen maalin vasemmassa sarakkeessa. Ensimmäinen 87 minuuttia, erotuomari osoitti keltaisen kortin ilkeä virhe.

Ensimmäinen 88 minuuttia, Joca voittaa vapaapotku toisella puoliskolla. Marcos ACU Portugalin urheilu voitti vapaapotkua on puoli aika. Ensimmäisessä 90 minuuttia, Portugalin urheilu gersen Martins annettiin keltainen kortti, PSG Neymar Jr 10 paita jonka erotuomari ilkeä virheet. Ensimmäisessä 94 minuuttia, erotuomari osoitti keltaisen kortin Junior Pius. Costa Real Madrid paita oli osoittanut keltaista korttia erotuomari ilkeä huonolla.

Portugalin urheilu Shot 10 kertaa, ammunta on 4 kertaa, ohjaus pallo korko 65,8%, Corner 3 kertaa, vapaapotkut 20 kertaa, Pass 634 kertaa, varastaa 20 kertaa, offside 1 kertaa, virheet 14 kertaa, keltainen kortti 2.

Sporting Lissabon Tämä kenttä ampui 4 kertaa, ampua on 0 kertaa, ohjaus pallo Rate 34,2%, kulma 4 kertaa, vapaa potkuja 13 kertaa, Pass 327 kertaa, varastaa 29 kertaa, offside 2 kertaa, virheet 20 kertaa, keltainen kortti 3.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


7 − dva =