Úvodní stránka » Nezařazené » ronaldo tröja barn i 2017-18-säsongen

ronaldo tröja barn i 2017-18-säsongen

Liverpool undertecknade Zhang Bolun plockade upp Po Wanjin olja 10 data nästan 7 år högst

England flygeläge Chamberlain gick med i Liverpool i sommar, blev Arsenals motståndare, för Neymar Jr tröja Clop, hans män och ronaldo tröja barn mer än en miljon guldoljespelare, är avtalet för den röda arméens uppgradering också uppenbart. Känd datasida oulala påpekade att Chamberlain i 2017-18 säsongen staten är nästan 7 säsong sedan bäst, det finns 10 data är mer än förra säsongen, måste säga, Liverpool tog upp skatten.

Chamberlain kommer sannolikt att vara i matchen mot Manchester City i morgon för att slutföra Röda arméens första show

Defensiva fyra data denna säsong, Chamberlain i genomsnitt rånantalet är 1,7 gånger, denna data är sedan säsongen 2011-12 sedan den högsta, högre än 2016-17-säsongen i genomsnitt 1,3 gånger, vilket indikerar att Chamberlain på det defensiva slutet av prestandan Mer aktiv, hårdare, defensiv effektivitet har förbättrats. På denna punkt, men också reflekterad i hans antal avlyssningar, kan Chamberlain under den här säsongen ha 2 gånger den genomsnittliga avlyssningen, du vet, efter säsongen, under säsongen 2014-15, hans antal avlyssningar är högsta, även Men det är 1,1 gånger. I belägringen gjorde Chamberlain också mycket bra, medelvärdet av antalet avväpnade två gånger, efter att han är den högsta data i 2016-17 säsongen, men i genomsnitt 0,8 gånger. Dessutom nådde hans antal blockerade tider under säsongen 0,7 gånger, messi tröja barn men också hans karriär höga.

Chamberlain har gjort mycket data högt

Attack tre data i attacken, Chamberlain i 2017-18 säsongen, indikatorerna är också mycket bra, nått de senaste sju säsongerna höga, det totala antalet skott är 3 gånger och var 1,4 gånger. I fältet är kritiskt antal pass, Chamberlains data har också 1,7 gånger, högre än föregående säsong 2014-15 i 1,5 gånger. Chamberlain i den här säsongen är de mest bländande data en framgångsrik framgång, nått 5,7 gånger, den här Manchester United tröja barn siffran är faktiskt den högsta i premiären, högre än föregående säsong 2014-15, 3,6 gånger. Passerar tre datapunkter som passerar antalet gånger, Chamberlain ronaldo tröja barn i 2017-18-säsongen, medellång 41 pass, denna siffra är nästan sju nya årstider, vilket indikerar hans höga deltagande i attacken. Självklart är Chamberlains framgångssats också 84,6%, är de sista sju säsongerna av den nya höga. Dessutom är Chamberlains noggranna överföring av antalet gånger där 1,3 gånger, vilket också är bra data.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Štítky: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


9 − = čtyři