Úvodní stránka » Nezařazené » Real Madrid pelipaidat puntaa

Real Madrid pelipaidat puntaa

Kirjaston lintujen tai loukkaantumisvahinkojen torjunta Varsinainen ensimmäisellä kierroksella Liverpool kieltäytyi tarjoamasta yli 100 miljoonan tarjouksen

Koska Kutiniao-vahinko ei parantunut, tämä keskikenttäpelaaja voi menettää uuden kauden Valioliigan ensimmäisellä kierroksella ja Watfordin ottelussa, mutta Liverpoolin kapteenin Manchester United lasten pelipaidat Hendersonin odotetaan palaavan.

Viime aikoina Kutiniao kaatui huhuja siirron huhuista, ja hänen viimeaikaisen selkävaurion aiheuttamat ongelmat eivät osallistuneet Liverpoolin harjoitteluun vaan myös jättivät Bilbaon Athleticin lämmittelyn ottelun. Tänä viikonloppuna Premiership avaa pelin, Kutiniao ei ole vielä osallistunut tiimiin, on mahdollista jättää peli.

Barcelona on lainannut Kutiniaolle £ 10,900, PSG Neymar Jr 10 pelipaita mutta Liverpool kieltäytyi edelleen. Liverpoolin asenne on erittäin vakaa, että Kutiniao on joukkue ei ole myynnissä, he sanoivat, eivät tiedä Barcelonan korkean tason mennä Liverpoolin neuvotteluihin.

Liverpool ja sitten kieltäytyi tarjoamasta 98 ​​miljoonaa Real Madrid pelipaidat puntaa Barcelona ei myy rahavaroja

Liverpool kieltäytyi Barcelonasta Kutiniaolla 90 miljoonaa puntaa (noin 100 miljoonaa euroa), punainen armeijan asenne on määritelty: Real Madrid pelipaidat Kutiniao ei ole myynnissä!

Tänä kesänä Nei Maer 2,22 miljardin euron irtisanomisten lopettamisesta joukkue, Barcelona on korvaaminen Nei Nang kuin numero yksi ehdokas. Kun Barcelonassa on kahdesti mainittu Kudiniao, ensimmäinen kerta on 72 miljoonaa puntaa, toinen on 80 miljoonaa puntaa. Mutta Barcelona ei luopunut, he tekivät myös kolmannen tarjouksen Liverpoolille: 90 miljoonaa puntaa.

Barcelona on Kutiniao uusin tarjous tiedot: kiinteät kustannukset 76,8 miljoonaa puntaa, ja toinen 13,2 miljoonaa puntaa kelluvat ehdot, kokonaishinta 90 miljoonaa puntaa.

Mutta Liverpoolin vastaus hylätään edelleen! Liverpool ei myy kesällä Kutiniaoa, klubi ja Clopin idea on johdonmukainen. Vaikka Kutiniao itse halusi pelata Barcelonassa, Brasilia paita mutta hän toivoi, että kaksi klubia ystävällisiä neuvotteluja, hän ei halunnut repiä Liverpoolin naamioitua.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Štítky: , , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*


devět × = 18