Úvodní stránka » Nezařazené » Manchester United lasten paita lähtien tämän vuoden

Manchester United lasten paita lähtien tämän vuoden

Manchester United jälleen tarjota Perisic 20 miljoonaa euroa + Inter suosikki saalista

Manchester United haluaa allekirjoittaa Inter Milanon Ivan Perisic ole salaisuus, Dortmund paita Real Madrid lasten paita mutta koska tarjous Inter saavuttavat psykologisella tasolla, niin ostaa Manchester United on toistuvasti hylätty. Saat Perisic, Mourinho ei edelleenkään anna periksi, hän nosti jälleen halukkuus ostaa Inter Milan Perisic, linnut keksivät t-Inter Milan 20 miljoonaa euroa, johon suosikki pelaaja kuin siirto Damian pelimerkit on.

Vaikka Inter huono maine viime kaudella, mutta Ivan Perisic on ehdottomasti yksi harvoista valopilkuista joukkueen viime kaudella. Vuonna viime kaudella, Inter Milan Perisic osaltaan 11 maalia ja seitsemän auttaa, ja hallitseva pelata hyökkäykseen loppuun on vieläkin herättävä. Alusta Manchester United lasten paita lähtien tämän vuoden talvi ikkuna, Manchester United aloitti ostamista Perisic, mutta Inter ei halunnut myydä halvalla ihmisiä. Kesällä kun Inter täyttää 30 miljoonaa taloudelliset oikeudenmukaiset työpaikoista, Inter ole paineita kerätä varoja, ja siksi se on tiukasti kiinni 50 miljoonaa euroa siirtomaksu ei edistänyt.

Vaikka ostaa Perisic toistuvasti kiistänyt, mutta Manchester United ei luovu toivosta, nykyinen Red Devils on ehdotettu omistuksen siirtomaksu ulkopuolella uuden ohjelman –2000 miljoonaa euroa Jakartan Damian n. Arvioitu arvoinen on 12 miljoonaa euroa, palkkio jopa kaupassa, on vain 20 miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa sitä, että ainoa kerta tarjouksen Manchester United 40 miljoonaa euroa.

Tämä on vielä Manchester United lasten paita vähemmän kuin Inter Milan 50 miljoonaa euroa psykologisella tasolla. On kuitenkin edullista Manchester United, Inter Milan Damian on suosikki ehdokas, vaikka Manchester United ja Damian ei käytetä uudelleen, vaan Inter alkuun, että voi pelata vasemmalla ja oikealla laidalla Damian Barcelona lasten paita tulee vahva vahvistaminen Inter puolustus voimaa.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Štítky:

Napsat komentář