Úvodní stránka » Nezařazené » avtalsbrott skador klausul brasilianare Barcelona tröja barn

avtalsbrott skador klausul brasilianare Barcelona tröja barn

Eftersom starkt stöd oberoende regionen Katalonien, Spanien Pique buades när fans iväg till landet, där Barcelona försvarare oense: „Vad du tänker på sitt eget land, när jag spelar på banan, kommer jag att ignorera fans reaktion, och strävar efter att göra vårt bästa. “

Efter Japans nya jersey konferensen kommer Pique träffa nya tränare och lagkamrater, som Pique sa: „Valverde var en gång en Barcelona-spelare och Cruyff spelar i händerna, som han blev en av anledningarna till Barcelona tränare. “

Pique också återigen talade om sina planer efter pensioneringen: „Ibland vill jag vara Barcelona president, men långt ifrån nu, anser jag inte detta, eftersom min fotbollskarriär är fortfarande mycket lång.“

Slutligen Pique också Quick Answer sättet att svara på synpunkter från flera fotbollssiffror. Teba Si (ordförande för La Liga) – som alltid ett svårt beslut att fatta, Russell (tidigare Barcelona president, är huk stort fängelse) och låt oss vänta och se, Carles Puyol – stor kapten, Ferguson – – chef, Ramos – otroligt! Vem är mer lyckligt lottade? Barcelona eller Real Madrid – oftast de är, men ibland vi har tur. Barcelona har upplevt ett antal misslyckade värvningar slutligen tillbringade 30 miljoner euro för att införa Benfica högerback Semedo, även om status för människor gör upp affären Barca högerback saknas. Men enligt „Mr Fotboll“ spanska nyhetsmedier, Semedo men bara förakt för Real Madrid spelarna efter sommaren transferfönstret, Real Madrid tvungen att sälja Mendes Semedo, men det avslogs Zidane.

Barcelona i rätt tillbaka positionen vänster Alves har varit lagets korta styrelse, men Roberto kan spela detta läge, men han var bara en gäst, även högerback A- Vidal är äkta, men hans styrka var Barcelona toppar bristen på erkännande. Därför har införandet av en högerback varit Barca mål.

Barcelona hade varit mycket intresserad Beilai Lin, men för några dagar sedan Barcelonas tränare Valverde beslutat att ge upp Beilai Lin efter samtal på hög nivå med Barcelona, ​​Barcelona gjorde det höga priset är den främsta orsaken till att ge upp Beilai Lin. Och efter det, Barcelona och Chelsea från tornet kontakten 阿斯皮利奎 tillsammans, men i slutändan, Barcelona har överraskande undertecknade Semedo från Benfica.

Semedo att gå Barca fans mycket upphetsad, trots allt, Barca utgör gropen till höger vakten position, men det är pinsamt, detta Barcelona 30 miljoner euro för att köpa ett nytt stöd, men bara förakt för Real Madrid mannen.

Huvud försvarare av Real Madrid är rätt plats Carvajal, och Danilo bänk där. Efter sommaren öppnas kommer Danilo lämna på nyheterna hela tiden, Chelsea och Juventus är hemma Danilo möjligt. Real Madrid kommer inte att lämna för Danilo hinder, trots allt, har upprepade gånger stora misstag i spelet den brasilianska full-back, ansåg också den nuvarande Real Madrid truppen sinkhole.

Eftersom Danilo kommer sannolikt att lämna klubben, Real Madrid och därmed också behovet av att införa en 名卡瓦哈尔 bänk, medan mäklare Mendes IBRAHIMOVIC tröja Semedo därför ta Manchester united tröja initiativ till kontakt med Real Madrid, Real Madrid att ta initiativ till att sälja Semedo. Även Semedo potential för gott, men Zidane för Semedo har inget intresse i ögonen på Zidane kunde Semedo inte få fotfäste i Real Madrid truppen, även som Carbajal från bänken är inte särskilt lämpligt .

Semedo Zidane i ögonen inte kan Carvajal ersättare, men Barcelona har spenderat 30 miljoner euro för att förvärva, Barcelona fans att se denna nyhet kommer att bli mycket pinsamt. Från sommarens värvningar se Barcelona verksamhet egentligen borde ha varit Tucao, köpa Wei Ladi avvisade avvisade Kudiniao köp, köp Beilai Lin inga pengar att köpa, om Barca fortsätter under sommaren så IBRAHIMOVIC tröja dåliga värvningar prestanda, före Real Madrid nästa säsong för svårt. Barca har fortfarande inte gett upp jakten på Paulinho och Wei Ladi plan de spanska giganterna fortfarande arg jakten på de två spelarna, för att införa våld fågel, Barcelona och även hoppas Hengda chef Xu Jiayin direkt dialog.

Barcelona i sommar för att återköpa , medan införandet av portugisiska internationell turnering Meadow, även om anfallaren och stärka högerkanten, men laget har stagnerat på mittfältet värvningar. Paulinho i jakten på handel, Barcelona kan inte komma upp med 40 MESSI tröja barn miljoner euro för att utlösa ett avtalsbrott skador klausul brasilianare, medan Hengda insisterade på prissänkningar, efter Barca tre Super League kraftpaket erbjuda alla avvisats.

Barcelona också upprepade gånger avvisat i jakten på Wei Ladi transaktionen de och italienarna Barcelona tröja barn nått en muntlig överenskommelse om att gå med, men var orubblig i Paris, jag har varit vill inte släppa Wei Ladi, vilket gör de två sidorna är fortfarande i ett dödläge i. Inte så länge sedan, inspelad Wei Ladi en video uttrycker lojalitet till PSG, i många medier anser att detta tyder också på att tjuvjakt Barcelona slutade i ett misslyckande.

Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja .

Napsat komentář