Úvodní stránka » Nezařazené » messi tröja barn tider när round match

messi tröja barn tider när round match

Reds mål maskin början på en lång repa lotterivinst delas

Redan 2014, så Mourinho sa: „Om Suolan Ke inte bli ett landslag under de närmaste åren, då jag fördömer mig.“

Även Suolan Ke har ännu inte lossnat och Englands landslag, har inte ens satt sin fot i Premier League, men han har avslutat en aldrig tidigare skådad prestation – i den nyligen avslutade 2017 World Youth Championship i England igen efter ett förflutit 51 år bordade toppen av världen. Med enastående prestanda av fyra mål på sex matcher, vann Suolan Ke Golden Globe i den här turneringen. Hans namn har kunnat rätta arrangeras tillsammans med Messi, Aguero, Boge Ba dessa världsklass spelare.

Detta är definitivt en stor framgång, även om det inte är direkt kopplade till World Youth Championship Golden Globe och framtiden för smidig segling, men åtminstone visade i år ingalunda tomt prat om Mourinhos mun. Suolan Ke Manchester United tröja barn barn som existerar oändligt formbara, han behöver en ordentlig scen, och fler möjligheter.

Suolan Ke föddes i Reading, Berkshire, England, 2005, blev bara åtta år gammal Suolan Ke en Chelsea ungdomars utveckling. Hans tidiga utveckling mycket väl under Chelsea U15 effektivitet, eftersom färgen på hans prestation började att hoppa till U18.2014, Juventus tröja Chelsea förlorade 2-3 borta till Fulham U18 messi tröja barn U18, tider när round match till 82: e minuten, fält fortfarande 3-3, Chelsea U18 släpar efter i den totala poängen. Men inom åtta minuter senare, till 16-åriga Suo Lanke nästa två städer hjälpa laget vinna omsvängning.

Under 2014-15 säsongen, blev Suolan Ke Junior League i en veritabel „mål maskin.“ Hans enda säsong för Chelsea juniorlag spelat 33 gånger, poäng messi tröja barn 31 mål. Där Europeiska ungdomsförbundet, spelade han nio gånger och gjorde 12 mål! Att säsongen Chelsea ungdomslag sopa ronaldo tröja barn FA Youth Cup-titel och UEFA ungdomsförbundet och Suolan Ke Med en sådan effektiv prestanda av året England vann bästa unga spelare utmärkelse.

Oktober 2014, i Champions League gruppspelet spelet mot Maribor, gav Mourinho 17-åriga Suo Lanke första laget att slutföra den första showen, efter utgången av det spelet, har Blues kaptenen John Terry sa: „Jag tror mig är detta bara början Suolan Ke, kommer han att bära denna skjorta delta i många många spel. “

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.

Štítky:

Napsat komentář