Úvodní stránka » Nezařazené » Nerezové gastronomické zařízení musí být opravdu kvalitní

Nerezové gastronomické zařízení musí být opravdu kvalitní

Tento článek bych chtěl věnovat všem majitelům nebo provozovatelům nějakého stravovacího zařízení a zároveň poradit těm, kteří o jeho otevření zatím jen uvažují nebo ho plánují. Pro všechny tyto případy je tu společnost Neza, která má své sídlo na Vysočině v Pelhřimově a která se zabývá výrobou sortimentu jakým je například i nerezové gastronomické zařízení. Nerez pro gastronomii je obrovsky důležitý v každé kuchyni a jeho nákup by v žádném případě neměl nikdo nikdy podceňovat. I já osobně jsem chtěl na nákupu nerez gastro vybavení restaurací co nejvíce ušetřit, ale naštěstí jsem potkal jednoho mého starého kamaráda, který vlastní a provozuje vyhlášenou restauraci v Praze a který mi nastínil velice reálně nepříjemnosti, které mohou nastat, pokud si nerezové gastronomické zařízení opravdu nakoupím levné ve špatné kvalitě. Ihned jsem přehodnotil moje priority a kontaktoval jsem společnost Neza, která mi i později vyráběla nerezové gastronomické zařízení do mojí nové restaurace. S odstupem času musím uznat, že nelituji ani jediné koruny vynaložené do mého nového nerezového vybavení. Moje rada tedy zní: Nikdy nenakupujte vybavení restaurací podle ceny, ale podle kvality. Vždy se to velice hrubě nevyplatí a pár ušetřených peněz dnes znamená o dosti větší investici do budoucna.

Napsat komentář