Úvodní stránka » Nezařazené » Manchester United alltid varit den mest

Manchester United alltid varit den mest

Arsenal 4-1 borta vinna på Stoke City, är redo att spela EM Wenger har för avsikt att kämpa fyra verkade se hopp och en gång stora möjligheter för Manchester United med ett spel bakom Arsenal fyra poäng bakom Champions League District 5 grundläggande punkter Manchester United ser inga förhoppningar om Champions League kvalificering genom ligan ranking. „Daily Post“ skrev: „Om Manchester United i den europeiska cupfinalen nederlag mot Ajax kommer Mourinho att misslyckandet av experter“, kritiserade Manchester United manager:

Den här säsongen Mourinho gjort av resultaten av Manchester United, kan det lätt kvävas. Han var alltid ständigt bråkar, han var hänsynslös, narcissistisk, han kan alltid hitta en hel del ursäkter, tillrättavisade han ont – Luke Shaw – hans Manchester United karriär nästan förstörde Mourinho, Mourinho coachningkarriär brist på nåd, han var inte en spelare lätt att uttrycka sin kärlek coach.

Kontrasten Mourinho Conti, Conti storm säsongen kurs trend Chelsea vinna, ser Mourinho laget tragiskt och bli föråldrade. Likaså om du placerar kontrast med sin Klopp med Liverpool, Manchester United brist på laganda och vitalitet Jagged, kan hans framgång med andra tränare kontrast visa sig vara en hel del igen.

På många sätt den här säsongen, Manchester United stagnerat eller till och med Manchester United Mu är bakåt. Van Gaal tog över på Old Trafford nådde den första säsongen ledde Premier League topp fyra, Manchester United Mu s osannolikt att utföra denna uppgift, det faktum att de strävar efter oförändrade från förra säsongen rekord, Van Gaal att lämna tidigare ledde laget femte plats i Premier League.

Den tidigare Manchester United kapten Luo Yi – Keane sade förra veckan manchester united tröja att Barcelona tröja barn Manchester United ska vara i Premier League ställningar med 22 poäng efter Chelsea var „pinsamt“. Ja, ja, Mourinho Manchester United försvaret att bygga dem svåra att slå i Premier League, 25 i rad obesegrad är att bevisa, men kontrasten med Chelsea och Tottenham, de är extremt tråkigt.

Överraskande, det gjorde ett misstag när Mourinho bygga laget, i själva verket är inte ont om pengar Manchester United behöver Mourinho värvningar inte har finansiella påfrestningar. Glazer familjen mycket generöst stödja hans arbete, vice VD för Woodward från Manchester United efter Li Desi Dyer tog över klubban i händerna, bli Real Madrid tröja barn den obestridda Premiership Santa Claus, detta medel Layiaola mycket tydligt ( Boge Ba mäklare).

Förra sommaren Mourinho att införa Bailey, Mkhitaryan och Boge Ba tillbringade 145 miljoner £ för att förbättra lineup tjocklek Manchester United. Minsta förväntade åtminstone majoriteten av Manchester United fans är topp fyra i Premier League för att slutföra, men den nuvarande situationen är en besvikelse, Mourinho försöker att lösa detta problem.

Det är just i detta sammanhang, fredag ​​Mourinho fick frågan: „Är det möjligt att definiera den här säsongen som ett misslyckande av säsongen,“ svar „Om det efter två veckor, den europeiska cupfinalen Manchester United kan inte hållas i Stockholm Ajax beat, då naturligtvis skulle en misslyckad säsong „även Mourinho erkände också att“ om det är motiverat, media har rätt att tala ut „, men en mer intressant fråga kan vara: även om Manchester United vinner EU Cup, kan den här säsongen också räknas om en förlorande säsongen?

EM är inte halmen Manchester United manager, trots allt, hade han hånade, särskilt under 2013 när hans motståndare Benitez takt Chelsea vann EM i Amsterdam hade han förlöjligade Rafah mycket. England fotboll förspänt mot EM, när Chelsea vann mästerskapet, bör Lan juni får beröm förlöjligade också Blues verkar vara generad över att vinna EM. Mourinho har varit att EM nivån är för låg, att positionera sig i Champions League, men han sa „inte vill delta i EM.“

Nyligen fyra EM vinnande laget är Sevilla, Chelsea, Atletico Madrid och Porto, kan dåliga laget inte vinna trofén. Manchester United i den europeiska Cup semifinalen andra benet oavgjort mot Celta motvilligt, men en gång uppstod kvalificera sig för panik, men lyckligtvis de sista dagarna från 10 dagar sedan, har Manchester United lugnat ner.

Så slå Ajax vann EM, laget kommer att kunna täcka upp de brister och tillkortakommanden uppvisade en säsong? Det är en besvikelse att det mesta förra säsongen Manchester United i Premier League ställningar bara kan rankad sexa, men detta kommer att variera vann European Cup mästare gradvis glömmas, åtminstone för nu Manchester United nivå än mediokra.

Manchester Chelsea tröja barn United har en lång historia, den legendariska världskriget erfarenhet av Champions Cup starten FA stonewalled England lagtävling, men United fram, 1968, vann den första Champions League Manchester United på Wembley trophy, mästare och hylla den flygolyckan i München, har Manchester United alltid varit den mest aktiva i kriget i Europa, den mest dramatiska i engelska fotbollsklubben.

Europamästare för varje klubb som är den högsta ära, EM, tidigare känd som UEFA-cupen, har Manchester United inte vunnit kriget i Europa endast trofén är EM trofén för att få en plats i klubben i världen fotboll annan anmärkningsvärd märke. Det är därför det är så stor vikt vid orsaken till Manchester United European Cup finalen, kommer de Chelsea tröja barn att slutföra Grand Slam Albert, ställ Qiguan juni pussel.

Vispa Ajax, Mourinho kommer att få nycklarna till nästa säsong, vilket innebär att de kommer att vara bland de Champions League nästa säsong, gör sommarfönstret det lättare att underteckna fotboll elit, utan att behöva betala en mäklare konstigt att merkostnader.

Vispa Ajax förra säsongen, kommer detta att dra en tillfredsställande slutsats, kommer alla att vara glad för Manchester United. Det är som en hörnsten, hjälpa laget att förbättra sammanhållningen, för att hjälpa Manchester United tillbaka på toppen av den europeiska fotbollen scenen.

Finaler är en bra prestation, men alla vet att om Manchester United förlorade mästerskapet, klubben och fansen hur stämningen omvända. Momentan spänning blev besviken på slutet av säsongen kommer att glömmas, bryr sig ingen som är tvåa, efter starten av himlen anklagelser.

Förlorade mot Ajax, kommer Mourinho inför många besvärliga frågor, förlorade mot Ajax, Manchester United nästa säsong är fortfarande inte kan delta i Champions League, förlorade mot Ajax, Mourinho före starten av den nya säsongen bära lösa tryck. Historien berättar att Mourinho ledde svårt att spela bra under press.

Huruvida Mourinho skulle leva i en sådan svår situation, det är mycket intressant. Kommer han att vinna en trofé de har förakt? Om resultatet av Manchester United den här säsongen är verkligen så pinsamt, även om vissa människor kallar honom „misslyckande experter“, kan han knappast klaga.

Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja .

Napsat komentář