Úvodní stránka » Nezařazené » Hyypiä halvback partner Manchester united tröja

Hyypiä halvback partner Manchester united tröja

Liverpool slog Crystal Palace i den sista veckan i ligan, har Reds försvars sinkhole blivit en viktig orsak till det förlorande laget. Brittisk media „squawka“, men också för Röda armén vapen, media tror att följande sex vakter kommer att vara ett viktigt val för att ge Slukhål slagg t.

Van Dyk namn kraftfull rubrik förmåga försvarare i Premier League den här säsongen, har det funnits 128 Van Dyk header Zhengding, framgångsrika 96 gånger, Zhengding framgång så hög som 75%. För spelarna Southampton, Liverpool fans kommer inte att vara främmande, under de senaste åren, Röda armén från de heliga infört ett antal spelare för närvarande spelar i Röda arméns tre huvud Klein, och hästarna är i La Lana sedan Saints spelare. Van Dyk i enastående den här säsongen, spelade också uppmärksammats Barcelona tröja barn av många jättar, är Liverpool ganska svårt att införa Van Dyk, brittiska medier beräkningar kommer Van Dyk vara värt cirka 40 miljoner pounds, medan Liverpool infördes en gång Van Dyk, spelaren det kommer också att bli den högsta spelare i historien av Röda armén överförings värt.

Van Dyk och liknande – Michael Keane är också en nivå av luft Pa försvarare i Premier League den här säsongen, Michael – 131 gånger Keane header Zhengding framgång, vilket gjorde att bli Premier League hittills leds Zhengding framgång flest spelare. – Michael Keane från Manchester United är en lagsspelare, men hans brist på möjligheter på Manchester United i Burnley istället att skapa sin egen en dag. Även i Burnley spelade bra, men Michael – Keane vill ha en större scen att visa sig och Liverpool är ett mer lämpligt val.

Godefroy enastående prestanda i Serie A den här säsongen hade defensiva slut 70 manchester united tröja stjäl och 103 godkännanden, defensiv avslutar också tillåtet att spela Super jättar vann uppmärksamhet av många. Godefroy efter VM 2014 för att ansluta sig till Lazio, under de senaste tre åren, fast säkrade viktigaste positionen, han kan inte bara vara baserad på en tre-guard bildning i, men också perfekt passform i fyra-back formation. För närvarande Chelsea tröja barn Godefroy och Lazio kontrakt nästa år sommar kommer att sluta, men från den nuvarande situationen, inte Godefroy inte vill förnya, medan Liverpool kan passa på att köpa namnet på styrkan i Serie A försvarare.

Coulibaly är en relativt mångsidig försvarare, han inte bara försvara hård, stark rubrik förmåga och bra positions förnuft, medan passerar framgång är mycket hög den här säsongen, passerar framgång på upp till 90% i Serie A ligan. Förra sommaren, Chelsea Coulibaly och andra jättar tillsammans, men den slutliga transaktionen inte ske. Allsmäktig och stabilitet Coulibaly Liverpool försvarare närvarande saknas, förbättrats avsevärt Coulibaly att ansluta sig till Röda arméns styrka kommer att vara försvar. Men slagg t måste titta på Chelsea, trots allt, har Conti varit på Coulibaly mycket favorit.

Benfica försvararen har alltid varit en Manchester United mål Linde Rove Portugisiska Super manchester united tröja League denna säsong, totalt över 1760 passerar, rankad data trea i den portugisiska försvarare i den defensiva slut perfekt play är också mycket fantastiskt den här säsongen, hans bortgång framgång på 90%, och i luften bollen i Zhengding framgång så hög som 62%. Defensiva uppgifter att sätta in här, om Real Madrid tröja barn införandet av Linde Grove, kommer Liverpools defensiva styrka oundvikligen att öka, medan Manchester United kommer att köpa de rivaliserande röda armén.

Times Carragher och Hyypiä halvback partner, en kombination av de två är mycket stark, och nu Röda armén Matip och Lovren duo styrka är inte bra som någonsin, de har inte som en fyra-back system defensiv kärna. Leipzig Red Bulls försvarare Orban är ett lämpligt val, passerar Orbans mycket rimligt, inte försvars åtgärder, men mycket dödliga, i snitt per spel plus räddning stjäl åtta gånger i luften Zhengding bollen, framgång var 65%.

Napsat komentář