Úvodní stránka » Nezařazené » till den första bollen Real Madrid tröja barn

till den första bollen Real Madrid tröja barn

Manchester United öppnade poäng på 45 minuter och två mål inom tillverkning, är Marshall utan tvekan Red Devils halftime bly 2 mål nummer ett hjälte. I sin 50 Barcelona tröja barn Premier League milstolpe, Marshall bryta bollen brist längsta sedan han Manchester United, med en nästan perfekt prestanda belöning förtroende Mourinho.

Ibrahimovic skadade, med de viktigaste aktörerna är för trött, valde Mourinho några av de viktigaste semester, så Marshall att få det första tillfället. Frankrike ytter gång eller i den 1 april trots starttiden för 22 dagar för första gången med början i Premier League, men den legendariska försvarare – Gary Neville är fortfarande på Marshall svarade med stora förväntningar, „vi talar om Ibrahimovic skada, men Wayne Rooney och Marshall fick en bra chans. Marchal första 10 minuterna att köra mycket bra, ser mycket aktiv. Om han stannar kvar i detta tillstånd, då allt är möjligt. „

Marchal kampanj staten också inte bra, Manchester United första målchanser kom från franska ytter vänsterkanten korset. Och efter de första 21 minuter, Marshall bröt användning av motattack, efter fältet efter bollen, bollen Marchal plötsligt arg, bli av Barton snäva märkning, Frankrike ytter bollen, Herrera första gången rätt manchester united tröja korset, Chan föll till marken bröt sin vänstra fot efter avslutad Marshall stängt vägen höger fot. Två ben mot Burnley, Chelsea tröja barn Manchester United tog en hel 43-fot sköt bara gjorde det första målet.

Marchal hastighet, dribbling mycket bra, när tillräckligt med utrymme kan producera offensiva hot. Tidigare Everton mittfältaren Osman tror Barton gjorde ett misstag, „Marshall Barton ut i ansiktet av en sådan chans att motattack, bör Barton behöva äta gult kort för att stoppa motståndaren. Manchester United motattack mycket väl, medan Burnley betalas högt pris. „Neville anser bör bli en viktig motattack taktik Manchester United,“ målet och slog Rush Crawford förra veckan, kanske du bör se framtiden för Manchester United, Manchester United-spelare är bra på att köra, användning av utrymme, vilket har varit en tradition av Manchester United. „

Kampanjen är den 50: e Marchal spelat Premier League, men efter att ha Real Madrid tröja barn gått Red Devils, har den franska yttern gjorde 25 mål. Detta är Marshall ball 8 boll den här säsongen, hade sju målen gjordes i hemmet, har den franska ytter blivit mål för säsongen iväg till den första bollen, men Marshall gång eller bort mål 2016 11 maj gjorde två mål mot West Ham. Det är värt att nämna att Marshall också bröt 10-game torka, vilket är den längsta bollen brist frans sedan gå med i Red Devils.

Kampanjen har också Manchester United andra bollen Marchal kredit, efter att ha fått Zhisai Boge Ba, den franska Barcelona tröja barn ytter vänstra bröstkorgen lågt skott i det begränsade området efter bollen är ett block Sidon, är Rooney små vinklar lågt skott. Marchal gång på vägen eller skickade hjälper mot Everton i December 5, 2016, ett spel som även Marchal karriär för första gången i Premier League bort ett pass för ett skott. – Gary Neville påpekade, „Rooney hälften av detta tillstånd är inte dåligt, men det finns ingen tvekan om att Manchester Uniteds stjärnspelare är Marshall, har han varit mycket bra.

Napsat komentář