Úvodní stránka » Elektronika » De details van de laserpennen

De details van de laserpennen

Ik heb teruggestuurd voor vervanging. Ik gaf deze als cadeautjes, en hield een voor mezelf (ik ben altijd in de positie van het vinden van laserpennen wanneer ik er een nodig, dus ik dacht dat de combinatie moet houden van deze groene laserpen van elke draaien helemaal dood). De andere is prima, laadt in medium power in ongeveer twee dagen, en in ongeveer 8 uur in de volle zon. De maker moet gewoon werken op de kwaliteit van de controle, een typisch voorbeeld van de vele Chinese fabrieken. Iets wat ik niet had verwacht. Dus ik hou maar hou niet van hen. Misschien is dat waarom ze komen 2 in een verpakking. Degenen die werken zijn groot kopen zal niet in het bezit van een vergoeding voor een jaar. Al in al, ze zijn allemaal geschikt mij tijdens mijn kamperen. Oranje en groene indicator laat u weten of u de accu gebruikt, respectievelijk.

Als u gebruikt dit model voor op de camping of andere outdoor activiteiten u zou niet-functionele na ongeveer 1 uur gebruik. Ik had een tweede pauze, en ik was niet iets te doen aan strenge zoals ik zou doen als kamperen of wandelen. Elk aspect van deze laser vond ik teleurstellend. Eerste van alles, ik had beter moeten weten toen ik terug de helft van de items zo snel als ze kwamen want deze dingen zijn te krachtig, alsof de batterijen waren al opgebruikt. Ik heb vervangingen en dacht, nou dat is niet zo erg want het zal altijd worden gebruikt in de high-power-modus. Ik was boos en vinden dat de zonne-modus nu helemaal niet werkt. Als u wilt een krachtige 300mW laserpen, blijf kijken! De sproeiers hebben een zeer zichtbare tekenen van slijtage. Er zijn krassen in het rubber.

krachtige 300mW laserpen

We kochten deze voor astronomische instrument paraatheid bij onze andere producten uiteindelijk overleden. Deze toeslag in de zon goed en zijn vrij krachtige wanneer deze is ingeschakeld. Ik dacht dat we in staat zouden zijn om de bundel te zien verschil tussen de laserpennen bij het uitvoeren van de batterij, maar je kunt niet tot je bijna op zonne-energie. De andere twee lijken meer of minder als geadverteerd. Al – veel goedkoper bouw dan mijn oudere model. Als je naar de maker van de website, zie je ze niet maken deze modellen niet meer. Gezien de prijs en mijn ervaring met dit soort apparaat, ik had niet verwacht zo veel uit. Echter, het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Voor het geld, het is moeilijk te verslaan dat soort van duurzaamheid!

Deze groene laserpennen zijn de moeite waard dick, neem mijn advies en besteed je geld aan iets beters. Ik heb deze een tijd geleden, en het is mogelijk dat liet ik één…of beide, dus hou dat in gedachten. Dit model werkt goed, kosten via het configuratiescherm, en lijkt te duren ongeveer 2 uur of zo. Ik zet hem op, maar hij gaat dood binnen enkele minuten. Met dat gezegd, het werkt nog steeds goed uit de gewone batterij, en de één die werkt, werkt goed. Dus vier sterren alleen omdat men gestopt met werken, mogelijk vanwege mij.

Ik kon zien dat items in mijn schuur tijdens de donkere van de nacht meer dan 50 meter. De laser is een gebied midden cirkel, dat is lichter met een veel bredere cirkel, dat is meer diffuus licht. Vanaf een afstand van 8 meter, het centrum van de meest krachtige en is ongeveer 1,5 meter in diameter. Vervolgens heb ik bedekt de zonnecellen met folie, zodat er geen sprake zal zijn van extra opladen tijdens de test (de zonne-cellen rekenen met omgevingslicht). Er is een merkbare daling in de macht aan het einde van de 6 uur van continu gebruik. Ik kon zien dat mijn schuur op 50 meter, maar kon het niet zien, veel detail in het interieur. De 10000mW blauwe laserpen kwam in een officieel uitziende verpakking. Het had een doos, plastic, en ik kan toegang krijgen tot de schakelaar met een cut-out in te schakelen/uit te schakelen. De een kreeg ik van dit bedrijf kwam in een algemeen vak, met een sticker als een ‘dekking’ met de details. Voor degenen van jullie die gezien hebben mijn reviews ben ik vrij makkelijk in de omgang en probeer om te onderzoeken zo veel mogelijk, zelfs producten die ik helemaal een hekel aan, voordat ik een slechte score.

De sterkste laserpen voelt goed in de hand en wordt geleverd met een draagriem. Ik ben het verlaten van mijn uitzicht op het oosten en het westen in de slaapkamer windows. Ik heb een strip van glow-in-the-dark-tape aan beide om te zorgen dat ze makkelijker te vinden in het donker. Het hebben van een steeds klaar source is een goede zaak. Verzending was snel en accuraat. De eerste zonne-energie opladen duurde ongeveer 1 uur. De andere heb ik weggestopt in een lade te trekken op een later tijdstip. Mijn aanbevelingen zouden kunnen worden om de levensduur vorderingen met een beetje scepsis. Ik dacht dat het idee achter het product was geweldig en twee voor de prijs van één het nog beter. Helaas, het is niet een geweldig product. Ik heb nog geen contact opgenomen met de verkoper, dus ik kan hier niet op reageren. Het is gevuld met water waar de zonne-paneel is. De andere lijkt de krachtige straal, maar is het ook een manier om dit aanpassen.

Napsat komentář