Úvodní stránka » Nezařazené » scoring alla spelare Barcelona tröja barn

scoring alla spelare Barcelona tröja barn

Efter Real Madrid tröja barn att ha läst Champions League 1/8 finaler, efter 1/4 finalen, finns en hel del Chelsea tröja barn fans från hjärtat känslan ett ord: demon! Monaco makalös demon Muba Pei bli ett rekord maker, efter två ben mot Manchester City gjorde Guardiola bröt benet mot de tyska jättarna Borussia Dortmund två smärtstillande igen, även satte han en serie rekord, blir här säsongens Champions League knockout i nivå med C Luo mest dödliga och beslutsamma spelare.

Innan spelet, hela den tyska marskalken, media, eleverna är för råd Dortmund, Bundesliga sista hopp detta lag kan vända snittet slåss kriget i Europa om hur man försvarar Muba Pei har också många förslag. Innan Dott coach Barcelona tröja barn Tuchel har också upprepade gånger betonat att laget behöver ställas in runt en serie av riktade Muba Pei. Men det är meningslöst! Inför EU: s demon berusande, dessa svar medvetet inte använda! På bara tre minuter, Mu Bapei får en tom rad paus, Dortmund comeback ambitioner från början, gick han ner i avloppet.

Mu Bapei denna post maker, efter manchester united tröja kriget, men också ställa en rad rekord. Först 18-åriga fem månader Muba Pei, gjorde fem mål för att bli den yngsta målskytt i Champions League historia on hålla än den tidigare rekordhållaren Raul Young 41 dagar. För det andra blev Muba Pei de första sex personliga historia innan Champions League fyra gånger, scoring alla spelare göra detta på en 2014 Diego – Costa. För det tredje, Mu Bapei dessa fyra debut Champions League, alla knockout, han är också en personlig historia i Champions League första fyra matcher innan Champions League knockout kunna få spelarna att göra mål.

Muba Pei sedan debuten, antalet poster underhålls med tio dollar. Eftersom dessa siffror kan Listan kan göras lång när det gäller jämfört med mer lovvärt är att han älskar fotboll så många barn glada genom historien: 2013, Muba Pei eller 14-åriga barn, var i Madrid-test utbildning veckan var han manchester united tröja som C Lo „fan bror“, mycket lycklig gruppfoto med C Lo. Ingen förväntar sig att, Muba Pei efter bara fyra år, hade kunnat göra samma sak och C Lo.

Hittills den här säsongen, Champions League knockout den, den mest populära och mest ingen match som mest avgörande Skytten är? Inte Mei Xilai miljoner och inte Obame Yang Higuain, men gjorde fem mål i knockout C Ronaldo och Muba Pei! Det kan på bara fyra år, från fans superstar bror blir stjärnan i sin Zhengfangdouyan, Muba Pei historia, kan man bara tänka på frasen fult språk Franska favorit säger: „Detta är XXX är fotboll, är detta XXX livet! „Kanske nu Namubapei till fotboll och en bror till C Luo par, är det för tidigt. Men eftersom antalet en populär Golden Boy award, som en 18-årig fem månader till fyra Super Battle of Five dödade Yaoxing Manchester City Dortmund, Muba Pei begravd så länge som allvarlig lek, vem kan begränsa sin framtid? Han kommer att ha möjlighet att röra himlen!

Napsat komentář