Úvodní stránka » Nezařazené » Nike Air Max 2017 Dames

Nike Air Max 2017 Dames

Fashion er et spil af smag. En ny stege-værdig sneaker debuterer hver uge og med det kommer en Nike Air Max 2017 Dames tilsvarende syndflod af latterliggørelse, humor og sønderlemmende kritik. Man behøver ikke lede længere end kommentaren del af enhver ny sko til bevis. Længe før Under Armour "Chef Curry" 2 nedture har begået en fejl vrede sneakerheads verdensplan, men der var en anden sporty sneaker, der har lidt de slynger og pile af streetwear s vittige kritikere: Nike Roshe Run.

Den oprindelige Roshe Run blev introduceret til det offentlige tilbage i 2012 som en overkommelig, minimalistisk post i runner kategori. Det salgsargument for mange var at Asics Gel Lyte 3 Femme skoens EVA sål ikke kræver brug af en form, så silhuetten at ramme en beskeden $ 70 pris punkt. Tegning på sine egne erfaringer meditere, Nike designer Dylan Raasch hentede inspiration fra det æstetisk enkelhed og Adidas Superstar Dam Svart balance i Zen buddhistiske haver: sålen var inspireret af steppingstones; indersålen efterlignede udseendet af en frisk raked plæne af sand; selv den oprindelige "Iguana" colorway tog stikord fra mos fundet vokser i og Nike Air Max Tavas Femme omkring templer. Roshe er faktisk udtales "Roshi," baseret på Roshi titel skænket Zen buddhistiske mestre, men navnet måtte ændres af juridiske grunde.

Skoen Zen inspiration skinnede igennem i sin omtale løb, eller rettere mangel på samme. Den overkommelige sneaker blev løsladt uden en kampagne: Adidas ZX Flux Femme Rose det betyder ikke pressemeddelelse, ingen prangende videoer eller kortfilm, ingen berømthed påtegninger. Nike lade produktet tale for sig selv. Hele Roshe projektet var en øvelse i lean, minimal markedsføring og et Adidas ZX Flux Herr Svart casestudie i forbigå den hype cycle. Den Roshe blev både allestedsnærværende og effektivt videresalg-bevis, mens du stadig bevarer en luft af collectibility. På papiret den Roshe flåter mange af de bokse, der Nike Air Max 90 Femme Noir mode-kyndige forbrugere ser ud til.

I første reaktion var næsten enstemmigt positiv: Roshe blev hilst varmt velkommen være sneaker blogs og den brede offentlighed. Skoene opfostrede en kult-lignende følgende: TeamRoshe samfund på Instagram, for eksempel, har samlet en følgende af næsten 300K tilhængere. Nike begyndte at rulle ud sneakerboot silhuetter der indarbejdet nogle af Roshe er elementer, samt mere luxe, opskalere, og eksklusive colorways og samarbejder. Den prisbillige runner havde bemærket indflydelse på silhuet og Adidas Superstar Womens Gold stil den eftertragtede adidas Yeezy Boost 350, så meget, at customizers tog til at male deres Roshes med Turteldue mønstre.

Napsat komentář